Yeni İşletme Sahipleri için Hediye Seçmenize Yardımcı Olacak 8 Fikir

27-07-2022 13:48
Yeni İşletme Sahipleri için Hediye Seçmenize Yardımcı Olacak 8 Fikir

Aşağıdaki faktörler, hayatınızdaki yeni işletme sahibi veya küçük işletme sahipleri için mükemmel bir hediye seçmenize yardımcı olabilir:

 

1. Kendinize Almaktan Mutlu Olacağınız Bir Hediye Alın

Birçok insan genellikle hediyenin temasını vurgular ve kişiliği dışarıda bırakır. Sadece temaya odaklanmak yerine, sizi kişisel olarak mutlu edecek bir şey elde etmeye çalışın. Kişisel ve düşünceli bir hediye, profesyonel bir hediyeden daha iyi bir etkiye sahip olacaktır. Sonuçta, önemli olan hediyenin arkasındaki düşüncedir. En yeni girişimlerini ve büyümelerini kutlamak için masalarına sulu meyveler veya mini teraryumlardan oluşan bir aranjman hediye etmeyi deneyin!

 

2. Pratik ve Faydalı Bir Hediye Seçin

Küçük işletme sahipleri için bile pratik ve kullanışlı bir hediyeyle gittiğinizde yanılmak zordur. Girişimcinin hayatını öyle ya da böyle kolaylaştıracak bir hediyeye dikkat edin. Pratik ve kullanışlı bir hediyeye iyi bir örnek, bir karo anahtar izci veya akıllı bir fiştir. Sabahın erken saatlerinde, uzun saatler ve gece geç saatlerde çalışanlar için onlara kahve paketleri ve bir kahve makinesi almayı düşünün! Uçucu yağ difüzörü gibi tüm ofise veya müşterilerine hizmet edebilecek bir hediyeyi de düşünmekte fayda var.

 

3. Hediyenin Sizi de Heyecanlandıran Bir Şey Olduğundan Emin Olun

Alıcının tepkisini görmek için sizi endişelendiren ve heyecanlandıran bir şey hediye etmeyi düşünün. Belirli bir hediyeye karar vermeden önce hediyeye biraz zaman ayırın ve düşünün. Kutunun dışında düşünmeye çalışın! Hediyeleri, sevdikleri alıntıyla özel bir çerçeve veya unutulmaz bir resim ve daha fazlasını kullanabilirsiniz.

 

4. İşine Özel Bir Hediye Seçin

Hediyenizi girişimci arkadaşınızın başlattığı iş girişimi ile ilişkilendirilebilir hale getirmeye çalışın. Kendini geliştirmeye, iş stratejisine yardımcı olan veya hatta müşterilerine daha iyi hizmet vermelerini sağlayan bir şey olabilir. Örneğin, bir kafeye başlıyorlarsa, onlara bir set bardak altlığı hediye etmeyi düşünün. Bir spor salonu açıyorlarsa, onlara bir dizi yeniden kullanılabilir su şişesi hediye etmeyi tercih edin. Çevrimiçi işletmelere gelince, tesislerini güvende tutmalarına yardımcı olmak için tablet veya halka kamera gibi elektronik bir cihaz deneyin.

 

5. Kişiselleştirin

Kişisel bir dokunuşa sahip hediyeler benzersiz hediyeler oluşturur. Hediyeniz, paylaştığınız bir anın üzerine inşa edilebilir veya ilişkinizin bir yansıması olabilir. Kişiselleştirilmiş bir hediye genellikle şirket logosunu veya adını içerir. İyi bir örnek, kişiliklerini ve başarılarını vurgulamak için eğlenceli bir mesajla "gerçek değer içeride" olan bir defter, kahve kupası veya kapıyı açan bir pinatadır. Sık seyahat eden girişimciler için monogramlı bir bagaj etiketi düşünün!

 

6. Hikaye Anlatan Hediyeleri Seçin

Kasıtlı olun ve arkalarında bir hikayesi olan hediyeler seçin .Birlikte yaşadığınız bir şeyin hikayesi veya onlara ilham veren ve onları eğiten bir şey olabilir.

 

7. Kaliteyi Akılda Tutun

Hediyenizin ne kadar dayanıklı ve kullanışlı olduğunu da göz önünde bulundurarak kalitenizi göz önünde bulundurmalısınız. Seçimlerinizi yaparken, saygın ve zamanla geçerliliğini koruyacağından emin olan bir şey düşünün.

 

8. Uzmanlardan Hediye Fikirleri Alın

En yeni girişimlerinde favori girişimcinizi etkileyeceğinizden emin olduğunuz kişiye özel bir hediye deneyimi için Dorotti'deki  uzmanlara danışın. Alıcınızın posta kutusunda bekleyen tek şeyin yeni işletme sahibinizin hediyesinin olacağı konusunda size söz veremesek de, benzersiz hediye fikirleri için önerilerimizin alıcılarınızı kesinlikle şaşırtacağına ve memnun edeceğine söz veriyoruz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.