Kurumsal Hediye Fikirleri

29-09-2021 13:04
Kurumsal Hediye Fikirleri

Kurumsal Hediye Fikirleri

Kurumsal hediyeler verilecek olan kurumdan bir parça taşıyan hediyelerdir. Bu parça o firmanın hikayesinden, kuruluşundan, logosundan, renklerinden bir parça olabilir. Yani hediyenin verilecek olduğu firmanın hikayesi, teması, logosu ele alınarak firmalara özel oluşturulan hediyelerdir. Birçok kurumsal hediye fikirleri ortaya atılabilir ve bu fikirler arttırılabilir.

Kurumsal Hediye Nedir?

Kurumsal hediyeler kendi firmanız ya da başka firmalar için alabileceğiniz hediyelerdir. Bu hediyelerin kurumsal hediyeler olarak ayrı bir kategoride olmasının nedeni ise kurumunuzdan ya da hediyeyi alacağınız kurumdan bir parça içermeleri ve o kuruma özel olmalarıdır. Bu yüzden birçok kurumsal hediye fikirleri ortaya atılabilir. Burada amaç hediyenin o kurumun logosundan tutun, kuruluş öyküsüne birçok açıdan o kuruma ait hikayeler ve parçalar içermesi yani maddi değerinin yanında manevi değerinin de olmasıdır. Bu yüzden kurumsal hediyeler çoğunlukla özel olarak yaptırılması tercih edilen hediyelerdir. Bu konuda uzmanlaşmış kurumsal hediye ajansı gibi yerlerde bu şekilde kurumsal hediye fikirleri uygulamaya dökülerek yaptırılabilir.

Kurumsal Hediyeler

 Kurumsal hediye birçok şey olabilir. Bu konunun ucu açıktır bu yüzden birçok kurumsal hediye fikirleri ortaya çıkabilir. Bunlardan bazılarını şu şekilde özetleyebiliriz.

·        Mesela masaüstü objeleri eğer kurumun hikayesine, logosuna uygun bir şekilde tercih edilirse çok hoş bir hediye olabilir ve tercih edilebilir.

·        Bunun yanında dekoratif ve hediyelik plaklar ve objelerde uygun şekilde bulunursa ya da üretilirse kurumsal hediye sınıfına girebilir.

·        El yapımı tablolar veya kalemlikler gibi birçok hediye türü de kurumsal hediye olarak tercih edilebilir.

·        Özellikle belli bir konseptteki hediye setleri de çok uygun birer hediye olabilirler

·        Özel tasarım plaklar, kuruma özel takılar, Kuruma özgü özel tasarım kutular ve daha birçok şey klişe hediyelerin dışına çıkarak özgün birer kurumsal hediye olabilirler.

·        Bu şekilde birçok şey kurumsal hediye sınıfına girer. Yani daha birçok kurumsal hediye fikirleri üretilebilir.

Kurumsal Hediyelerde Özgünlük

Kurumsal hediyelerde asıl olay klişe hediyelerin dışına çıkarak daha özgün hediyeler oluşturmaktır. Bu özgünlüğü hediye verilecek olan kurumun hikayesine, üretimini yaptığı veya sattığı şeylere ya da logosu gibi birçok şeye göre hediyeye kazandırabilirsiniz. Özellikle özel tasarım plaklar, tablolar ve bu gibi birçok şeyde bu özgünlük ve manevi değer rahat bir şekilde kazandırılabilir. Bu yüzden birçok kurumsal hediye fikirleri bulunabilir yani ucu epey açık bir konudur. Burada hediyenin alınacağı yerde size eksik gelen dekoratif bir parçayı da hediye olarak alabilirsiniz. Ya da daha minimal ama manevi değeri yüksek hediyelerde alma yoluna gidebilirsiniz. Bu tarz özgün kurumsal hediyeler alırken kendini kanıtlamış yetkin ajans ve firmaları tercih etmeye dikkat etmelisiniz. Bu şekilde daha özgün ve kaliteli hediyeler alabilirsiniz
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.