İstanbul Kurumsal Hediye Kutusu

18-10-2020 13:57
İstanbul Kurumsal Hediye Kutusu

İstanbul’da hizmet veren bir kurumunuz varsa ve kurumunuza özel olarak özgün, uygun fiyatlı ve şık İstanbul kurumsal hediye kutusu oluşturmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin! Birbirinden farklı, kurumunuza ve ihtiyaçlarınıza yönelik olarak oluşturduğumuz hediye kutuları ve tebrik kartları ile kurumunuzu hak ettiği yerlere kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

İstanbul Kurumsal Hediye

Kurumlar, 21. yüzyıldaki teşvik-motivasyon ya da dost firmalara kendilerini göstermek ve tanıtmak amacıyla kurumsal hediye kullanma yoluna başvurmaktadır. Kurumsal hediyeler çalışanlarınıza kendilerini değerli hissettirirken; ortak, paydaş ve benzer firmalara da kendinizi hatırlatmanın ve sektördeki varlığınızı güçlendirmenin bir yoludur.

İstanbul Kurumsal Hediye Kutuları

İstanbul’da hizmet veren kurumlara sunduğumuz hediye kutusu hizmetimiz pek çok adımdan oluşan, özel ve özenli bir hediye hizmetidir. Hizmet adımlarımız şu şekildedir:

1. İletişim: Bu aşamada en iyi İstanbul kurumsal hediye kutusu seçenekleri oluşturmak için sizlerden aldığımız kurumunuzun hizmet verdiği sektör, çalışanlarınızla ilgili bilgiler, istek ve hedeflerinizle ilgili bilgiler alıyoruz.

2. Analiz: Sizden aldığımız bilgiler uyarınca gerekli analizleri gerçekleştiriyor ve en uygun hediye kutusu seçeneklerini belirliyoruz.

3. Tasarım: Sizlere sunacağımız hediye kutusu seçenekleri arasından 3 farklı hediye kutusu, dilerseniz tebrik kartı gibi birbirinden farklı hediye seçeneklerini tasarlıyoruz.

4. Hazırlık: Tasarladığımız hediye kutularının hızlı ve kusursuz bir şekilde hazırlanmasını sağlıyoruz.

5. Teslimat: Sizinle anlaştığımız tarihte hazırladığımız hediye kutularının verdiğiniz adrese teslim ediyoruz.

İstanbul Kurumsal Hediyeler

Sizlere sunduğumuz İstanbul kurumsal hediye kutusu hizmetimizle ihtiyaç duyduğunuz hediye seçeneklerine geniş yelpazede ulaşma fırsatını elde edersiniz. Dilerseniz özel günlerde, dilerseniz promosyon-teşvik-prim gibi durumlarda, firmalara ve potansiyel müşterilere tanıtım gibi pek çok farklı durumda hediye kutularımızı kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı İstanbul Kurumsal Hediye

Kurumsal hediyeler ile çalışanlarınızın motivasyonunu yükseltmek, sektörde popülerliğinizi arttırmak istiyor ama hediye kutularının size pahalıya mal olmasından mı korkuyorsunuz? Sizlere sunduğumuz hediye kutusu hizmetimiz kurumunuzun bütçesine uygun olarak şekillendirebileceğimiz esnek ve uygun fiyatlı bir hizmettir. Hemen iletişim kanallarımız aracılığıyla bizimle iletişime geçebilir; hizmetlerimiz ve İstanbul kurumsal hediye kutusu fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.