Hukuk Öğrencileri İçin En İyi 8 Hediye

05-08-2022 18:49
Hukuk Öğrencileri İçin En İyi 8 Hediye

Hukuk profesörleri genellikle hukuk öğrencilerine hukukun kıskanç bir eş olduğunu söylerler. Tüm zamanınızı alır ve asla kendinize bir şey bırakmaz. Program sıkı ve telaşlı ve boş zaman geçmişte kalacak.

En azından, hukuk öğrencilerinin hayatta kalmak için her türlü ilhama ve düşünceli jestlere ihtiyacı vardır.

Bunu ifade etmenin bir yolu hediyeler yoluyla olacaktır. Hukuk öğrencilerinin sebepsiz yere hediyeler alması her gün değildir, bu yüzden bir tane almak büyük bir enerji artırıcı olacaktır. Öyleyse, hukuk fakültesinde okuyan bir aile üyeniz, bir arkadaşınız veya sevdiğiniz biri varsa, işte size hukuk öğrencilerine verilecek hediyelerin bir listesi.

 

1.Kişiselleştirilmiş avukat tokmak

Tokmak avukatlar için çok semboliktir. Bir dava üzerinde o değerli kararı vermek için gelecekten birine dokunmak her hukuk öğrencisinin hayalidir.

Hukuk öğrencisi arkadaşınıza kişiselleştirilmiş bir tokmak vererek bu rüyayı olumlu bir şekilde önceden almak, rüya için savaşmaya devam etmeleri için ihtiyaç duydukları her şeydir. Bu sadece düşünceli.

 

2.Deri evrak çantası

Hukuk öğrencinize sevdiğiniz birine verebileceğiniz bir başka sembolik hediye de deri bir evrak çantası olacaktır. Bu, özellikle staj yıllarında olanlar için mükemmel bir hediye.

Bir evrak çantasıyla başlamak iyi bir fikir olduğundan, avukat olmanın tüm deneyimini yaşamak zorundalar. Tek bir yerde tüm evraklar ve hukuk işleri, yoğun yaşamlarında doğrudan bir düzeltme olurdu.

 

3. Özel Avukat Yaka İğneleri

Aklımızdaki avukat figürü genellikle ciddidir ve adaleti temsil eder. Resmi üniformalarında giymeleri için kimliklerini ve inançlarını daha net ifade edecek bazı özel avukat yaka iğneleri seçin. İğneler, öğrencilerin gerçek birer hukukçu olma yolunda ilerlerken anlam ifade edecekleri özgün semboller veya yazılar ile tasarlanabilir. Avukat özel yaka iğneleri,hukuk öğrencileri için her zaman iyi hediyelerdir.

 

3.Komik hukuk öğrenci gömleği

Hukuk öğrencileri mutlaka dünyanın en ciddi öğrencileri değildir. İsterlerse komik olabilirler ve gerçekten çatırdayan kanun kelime oyunlarına rastlarlarsa. Bu amaçla, komik hukuk öğrenci gömlekleri arayın.

Arkadaşınızı iyi tanıyorsanız, gerçekten uygun fiyatlı ve iyi, en iyi ihtimalle komik olmanın yanı sıra, piyasada da çok erişilebilirler. Buradaki, "Yapamam, ben hukuk öğrencisiyim” diyor ve temelde çok yoğun akademik yaşamlarını ima ediyor.

 

4.Kişiselleştirilmiş Bardak Kupa

Kahve bir hukuk öğrencisinin en iyi arkadaşıdır. Neredeyse her gece kitap okuyup ders çalışıyorlar .Bu nedenle, verebileceğiniz en iyi hediyeyi düşündüğünüzde, bu muhtemelen bir bardak, özellikle de ısıyı uzun süre tutabilecek bir bardaktır.

Kişiselleştirilmesi veya bir teklifin kazınması da büyük avantajlardır. Hediyedeki çaba, günlük mücadeleleriyle eşdeğer olmalıdır. Ayrıca, her zaman nemlendirilmeleri gerekir.

 

5.Özel Gravür Avukat Saati

Zaman önemlidir. Bir hukuk öğrencisi için okumanın her dakikası önemlidir, bu nedenle onlara özel bir avukat saati vermek tatlı bir jesttir.

Bir ifadeyi kazımak bir şey var ama ortasına bir adalet terazisi koymak her şeydir. Bu, hukuk öğrencisi arkadaşınıza vermek için çok iyi bir seçim.


6.Suitjamas

How I Met Your Mother'ı izlediyseniz, suitjamaların neye benzediğini zaten bilirsiniz. Küçük suarelerde takım elbise pijamalarını giydiklerinde, avukat arkadaşlarınızı pijama partilerine davet etmek çok eğlenceli olacaktır.

Hala pijamalarıyla olmaları gereken avukatlar gibi çok resmi görünebilirler. Bakması rahat ve süper eğlenceli ve bu hediye fikri öncelik listenizin başında olmalı.

 

7.Avukat kravatı

Bir hukuk öğrencisi, resmi stajı sırasında her zaman bir ceket ve kravat giymek zorundadır. Onlara bir avukat kravatı verirseniz, sizi mahkeme salonunda her zaman hatırlayacaklardır.

 

8.İşaretleyiciler

Bu da başka bir avukatın en iyi arkadaşı. Kitaplarının çoğunu gördüyseniz, nedenini kolayca anlarsınız. Kavramları, teorileri ve ustalaşmaları gereken önemli makaleleri ve kodları özetlemede yardımcı olan birçok renkte gelirler.

Hukuk fakültesi söz konusu olduğunda ayrıntılar çok önemlidir ve onlara farklı renklerle gelen bir fosforlu kalem seti vermek onlar için bir esinti olacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.