Hediyelik Kutu Fiyatları Kaç Para

04-10-2021 15:47
Hediyelik Kutu Fiyatları Kaç Para

Hediyelik Kutu Fiyatları Kaç Para

Hediyelik kutu çeşitlerine ve yapıldığı malzemeye göre fiyat aralığı değişkenlik gösterebilir. Özellikle yapıldığı malzeme ve büyüklüğüne göre çok değişken olabilir. Fiyat üzerinde en fazla etkisi olan bir diğer etken ise hazırlanması amaçlanan hediye kutusunun hangi tarzda bir hediye kutusu olduğudur. Yani hediyelik kutu fiyatları bu tarz şeylere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Hediye Kutusu Fiyatlarını Etkileyen Unsurlar

Hediyelik kutu fiyatlarını etkileyen pek çok unsur vardır. Bu unsurlardan başlıca olanları hediye kutusunun tarzı, büyüklüğü, yapıldığı yapı ya da malzemelerdir. Bunlar hediye kutularının fiyat değişimlerini etkileyen başlıca etkenlerdir.

·Kutuların kendi aralarındaki fiyat farklılıklarının başlıca unsurlarından biri de hediyelik kutu büyüklüğüdür. Büyüklük arttıkça fiyatı da orantılı şekilde artar.

·Seçtiğiniz hediye kutusu tarzı da fiyatı etkiler. Mesela hazır olarak alınan hediye kutusuyla konsept hediye kutularının fiyatları birbirlerinden farklıdır.

·Fiyatlar hediye kutusunu kendinizin yapıp yapmamasına göre de değişmektedir. Bir firmaya yaptırdığınızda daha kaliteli ve profesyonel bir iş ortaya çıkabilir fakat orantılı olarak ücrette de artış gözlenebilir.

·Hediyelik kutu Fiyatlarını etkileyen genel unsurlar bu şekildedir. Bundan dolayı bu unsurları aklınızda bulundurarak bütçe hesaplaması yapmalısınız.

·Hediyelik kutu tercihini yaparken dıştan görünüşün yani hediye kutusununda hediye kadar önemli ve değerli olduğu unutulmamalıdır. Bu yüzden hediye kutusu alınırken basite kaçmamalı ve özenerek yapmalı ya da yaptırmalısınız.

Konsept Hediye Kutusu Fiyatları

Konsept hediye kutusu özellikle alacağınız hediyeye göre şekillendiği için fiyat aralığı da çok değişkendir. Hafif üst fiyatlarda olabileceği gibi daha uygun fiyatlara da imal edebilirsiniz. Konsept hediye kutularında fiyatı etkileyen bir diğer şey ise yapım sürecinde kendiniz mi yapacaksanız yoksa bir firmaya imal mi ettireceksiniz? Kendiniz yaptığınızda daha uygun fiyatlara mal edebilirsiniz fakat bir firmaya yaptırdığınızda daha kaliteli bir işçilik ile üretilmiş bir hediye kutusu elde edebilirsiniz. Bu durumda elinizdeki bütçeye göre hareket etmelisiniz. Eğer bir firmaya yaptırmayı düşünüyorsanız firmaya numarasından ulaşarak fiyatı öğrenmeniz en sağlıklısı olacaktır. Kendiniz yapacaksanız bir malzeme listesi oluşturmalı ve fiyatı belirlemelisiniz. Hediyelik kutu fiyatları bu şekilde değişim göstermektedir.

Hazır Hediye Kutusu Fiyatları

Hazır hediye kutularında fiyatı etkileyen ana unsurlar büyüklük ve yapılmış olduğu malzemedir. Çünkü hazır hediye kutuları bu işi yapan firmalardan; kırtasiye, züccaciye gibi yerlere kadar birçok yerde satılır. Satıldığı yere göre çeşitliliği, yapısı, büyüklüğü, malzeme kalitesi değişkenlik gösterebilir. Hazır hediye kutuları her ne kadar size belirli bir konsept veya kişiselleştirme imkanı sunmuyor olsa da hızlı bir çözüm olarak sıklıkla tercih edilmektedir. kişiselleştirme bakımından alındıktan sonra ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Alım sürecinde dikkat etmeniz gereken şeylerden biride eğer hediye ile aynı ya da benzer renkte bir kutu tercihinde bulunursanız daha etkileyici bir sonuçta elde edebilirsiniz
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.