Hediye Kutusu Kaç TL

05-10-2021 15:38
Hediye Kutusu Kaç TL

Hediye Kutusu Kaç TL

Hediye kutuları çeşidine ve yapısına göre çok değişken fiyatlarda olabilirler. Hediye kutusu fiyatları özellikle kutunun yapıldığı malzemeye göre de çok değişken olabilir. Fiyatları en çok etkileyen diğer etmen ise hediye kutusunun; Konsept hediye kutusu, hazır hediye kutuları gibi ne tarz bir hediye kutusu olduğudur. Bu ve bu tarz şeyler hediye kutusu fiyatları için önemli etkenlerden bazılarıdır.

Hediye Kutusu Çeşitlerine Göre Fiyatlar

Hediye kutuları pek çok çeşide ayrılırlar. Bu durumda her çeşidin fiyatlarının değişken olmasına sebep olur. Yani hediye kutusu fiyatları için önemli etkenlerden biri hangi tarz ve çeşidin tercih edileceğidir.

·      Konsept hediye kutularında seçtiğiniz hediye yani seçilen tema hazırlanan hediye kutusunun fiyatını çok fazla etkiler. Çünkü seçilen hediye ana temadır ve konsept hediye kutularında seçilen tema üzerine gidilir. Seçilen temaya göre konsept hediye kutusunda kullanılacak malzemeden tutun iç ve dış tasarımına kadar değişikliklere gidilebilir. Bunlarda fiyatta değişikliklere sebep olabilir

·      Kişisel ve kendiniz yaptığınız hediye kutusu fiyatları sizlerin fikirlerine ve yine kullanacağınız malzemelere göre değişir. Fakat büyük ölçüde konsept hediye kutularına göre daha uygun bir fiyata oluşturabilirsiniz.

·       Hazır hediye kutuları aldığınız yere ve yapıldığı malzemeye göre çok fazla değişiklik gösterebilir. Çünkü hazır bir hediye kutusunu bir kırtasiyeden tutun özel olarak hediye kutusu satan bir yerden bile alabilirsiniz. Bu yüzden fiyatları çok değişkendir.

·       Konsept hediye kutularında da iki seçeneğiniz vardır. Ya kendiniz yapacaksınız ya da profesyonel bir firmaya yaptıracaksınız. Eğer bir firmayı tercih ederseniz büyük ihtimal daha büyük bir tutar ödersiniz fakat firma tecrübeli ise elinize gerçekten orijinal ve kaliteli bir konsept hediye kutusu geçer.

Konsept Hediye Kutusu Fiyatları

Konsept hediye kutuları fiyat olarak çok üst düzeylere çıkabileceği gibi daha uygun seviyelerde de olabilir. Bu durum konsept hediye kutusunu bu konuda profesyonelleşmiş bir firmaya mı yaptıracaksınız yoksa kendiniz mi yapacaksanız? Sorusunu ortaya çıkarır çünkü bu da fiyatta değişimlere sebep olabilir. Muhtemelen bu işte uzman bir firmaya yaptıracağınız konsept bir hediye kutusu daha fazla paraya mal olacaktır. Fakat verdiğiniz paranın karşılığını da büyük ölçüde alırsınız. Eğer kendiniz yapacaksanız fiyat tamamen size bağımlı olacaktır. Bir firmaya yaptıracaksanız firmaya telefon aracılığı ile ulaşıp fiyat öğrenmeniz en sağlıklı yol olacaktır.

Hazır Hediye Kutusu Fiyatları

Hazır hediye kutuları alınan yere ve kullanılmış olan malzemeye göre değişiklik gösterebilir. Çünkü Hazır hediye kutusunu bu işler ile ilgili bir yerden alabileceğiniz gibi kırtasiye, züccaciye gibi yerlerden de alabilirsiniz. Hazır hediye kutusu fiyatları genel olarak bu tarz durumlarla değişkenlik gösterir. Yine hazır hediye kutusu alırken özellikle renk bakımından hediye ile paralel renkteki hediye kutuları tercih etmelisiniz. Özetle hazır hediye kutularında hediyenin rengine temasına ve büyüklüğüne göre bir tercihte bulunmalısınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.