Hediye Kutusu İçine Konulabilecek Hediyeler Nelerdir?

22-04-2020 14:08
Hediye Kutusu İçine Konulabilecek Hediyeler Nelerdir?

Hediye Kutusu İçine Konulabilecek Hediyeler Nelerdir?

Hediye almayı kim istemez ki? Hediye almak ya da sevdiğiniz biri için hediyeler vermek keyifli ve güzeldir. Hediye alacağınız kişinin sevebileceği ürün kadar ona nasıl sunduğunuz da önemlidir. Tüller içinde süsleyebilir, büyük paketler oluşturabilir ya da hediye kutusu şeklinde oluşturabilirsiniz. Paket oluşumları ürüne göre oluşturulurken kutu içindeki hediyeleri sığdırmak ve onu dizayn etmek daha zordur.

İçinde bulunan ürün ya da ürünler dışında farklı bir süsleme yapmanız gerekecektir. Biz de sizler için birçok seçenekler sunuyoruz. Kutu sade veya kişiye özel haline getirebilirsiniz. Sizler için kutular ahşap veya karton tarzında modeller de vardır. Ahşap kutu paketleri işlemeli olarak sizlere farklı konseptlerde sunuyoruz.

Hediye Modelleri

Hediyeler kadar onların sunumu da önemlidir. Hediye sunumlarımızla sizlere fikir oluşturalım. Küçük ebattaki hediyeler için mini kutular tercih edebilirsiniz. Hediyenizin daha görsel olarak görünümünü sağlayabilirsiniz. Kutuları özel renkler ve desenler kaplayabilirsiniz. Kutu seçimi ve içini düzenleyişiniz ile çok daha özel hale getirmenizi sağlıyoruz. Kutu hediye seçeneklere hediye fikirlerimiz oldukça fazladır.

Bunlara örnek olarak;

Daha fazla ve farklı özel seçenekler ile size fikirler sunuyoruz. Karışık bir kutu oluşumu yapabilirsiniz. Sitemizde kutu seçiminden içerik modellerini kapsayabilen birçok seçenekler vardır. Tek ürün gönderimi olabileceği gibi kutu içerisini çeşitlendirebilirsiniz.

Kutu Hediyeleri

Hediyeler normal paketler olabileceği gibi özel kutu içinde hediye yapmanızı sağlıyoruz. Firmamız sizler için fikir ve seçenekler sunmaya çalışıyoruz.

Hediye fikirleri için tek ürünler olabileceği gibi size karışım yapabileceğiniz ürünler de oluşturuyoruz. Bunların görselinin nasıl olacağı konusunda fikirler sunuyoruz. Özel tüyler ile zemin oluşturabilir ve içerisine istediğiniz obje eklenebilir. Ürün dışında görselliği ile şık kutular da öneriyoruz.

İsterseniz hediye kutusu modelleri ile size sevdiğiniz kişi için özel tasarımlar oluşturabiliriz. Bu tasarımlar ile karşı tarafın ilk görüntüsüyle onu heyecanlandırmanıza yardımcı oluyoruz. Kutu üzerine şık motifler işlemeli ürünlerimiz olduğu gibi kişinin isim ve baş harf işlemeli modeller de oluşturabiliriz. Ürünlerimizi hayal etmeyin bizler sizin için her detayı düşündük.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.