Ankara Kurumsal Hediye Kutusu

16-11-2020 11:58
Ankara Kurumsal Hediye Kutusu

Kurumunuzun ihtiyaçlarına ve özelliklerine göre tasarlanmış Ankara kurumsal hediye kutusu seçeneklerimiz ile kurumunuzu hak ettiği yere kolaylıkla taşıyabilirsiniz!

Ankara Kurumsal Hediye Fikirleri

Kurumunuzun sektörde hak ettiği yere yükselmesi, tanınırlığının artmasını istiyorsanız kurumunuza yönelik olarak pek çok yatırım faaliyeti gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu yatırım faaliyetleri arasında yer alan kurumsal hediyeler, çalışanlarınıza prim, promosyon, terfi gibi durumlarda sunabileceğiniz; diğer kişilere ise firma bilinirliğini arttırmak için hediye edebileceğiniz hediye kutularından oluşmaktadır.

Online Ankara Kurumsal Hediye

Online web sitemiz örnek hediye kutularımızı incelemeniz, kendi kutunuzu oluşturmanız için ürünlere ulaşabileceğiniz, hizmetlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabileceğiniz bir platformdur. Kurumunuzu hak ettiği yerlere taşımak istiyorsanız sizlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlayacağımız hediyelerle firmanızı hedeflediğiniz yerlere çıkarabilirsiniz.

Ankara Kurumsal Hediye Hizmetimizin Adımları

Sizlere Ankara kurumsal hediye kutusu hizmetimizi sunarken belirlediğimiz adımları izleyerek hizmet veriyoruz. Hizmetimizin adımları şu şekildedir:

1. İletişim & Bilgi Alma: Bizimle iletişime geçtiğinizde bize ilettiğiniz bilgileri ayrıntısıyla not ediyoruz. Böylelikle hediye kutularımızı en iyi şekilde hazırlama imkanı elde ediyoruz.

2. Hazırlık & Tasarım: Aldığımız bilgiler ve isteğiniz doğrultusunda hediye kutularımızın en iyi şekilde tasarlanmasını sağlıyoruz.

3. Onay: Tasarım aşamamızın ardından hizmetimizde bir sorunla karşılaşmamanız adına sizinle iletişime geçiyor ve hizmetimizle ilgili olarak bilgi veriyoruz.

4. Üretim: Tasarlanan ve sizin onayınızdan geçen hediye kutularını özenle ve seri bir şekilde üretiyoruz.

5. Teslimat: Belirlediğimiz gün ve saatte dilediğiniz adrese hediye kutularınızın teslim edilmesini sağlıyoruz.

Ankara Kurumsal Hediye Konseptleri

Bizimle iletişime geçmenizin ardından pek çok farklı hediye konseptinden yararlanabilirsiniz. Hediye konsepti çeşitlerimiz şu şekildedir:

·Kurumunuza yeni katılanlar için = Aramıza Hoş Geldin Hediyesi

·Çocuk sahibi olanlar için = Yeni Doğan Hediyesi

·Şirket için çok çalışan ve iş verimi yüksek olan çalışanlar için = Performans Hediyesi

·Bayram, anneler günü, yılbaşı gibi günler için = Özel Gün Hediyesi

Sizlere sunduğumuz Ankara kurumsal hediye kutusu hizmetimizle ilgili daha ayrıntılı bilgi almak ve net fiyat teklifine ulaşmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.