2022 İçin 30'Dan Fazla Eşsiz Mezuniyet Hediyesi Fikirleri

01-08-2022 12:15
2022 İçin 30'Dan Fazla Eşsiz Mezuniyet Hediyesi Fikirleri

Mezuniyet, herkesin hayatında büyük bir dönüm noktasıdır. Arkadaşınızı veya aile üyenizi başarılarından dolayı tebrik etmenin en iyi yollarından biri, onlara düşünceli, el yapımı bir hediye vermektir. Orijinal fikirler bulmak zor olabilir- mezuna sadece bir çek veya "Oh, Gideceğiniz Yerler” in bir kopyasını vermek istemezsiniz. Her şeye sahip genç bir yetişkine ne vereceğinizi bilmiyorsanız, sizin için en sevdiğimiz benzersiz mezuniyet hediyesi fikirlerimizi seçtik. Mezuniyet kartları, hediyeler ve dekor oluşturmaya başlamak için Dorotti.com’a göz atın.


Mezunlar İçin Kendin Yap Hediyeleri ve Eşsiz Mezuniyet Hediyesi Fikirleri

Hem lise hem de üniversite mezunları için 30'dan fazla en iyi mezuniyet hediyesinin benzersiz bir listesini topladık. Öğrencilere çalışma gruplarının ve finallerin stresinde yardımcı olan lise mezuniyet hediyeleri bulduk. Ayrıca, "gerçek dünyaya" girmek üzere olan mezunlar için faydalı olacak, üniversite mezuniyeti için kendin yap hediyeleri de ekledik. Mezun olan arkadaşınız veya aile üyeniz bu eşsiz hediyelerin tümüne bayılacak. Mezuniyetler, iyi hissetmek ve geleceği dört gözle beklemek için büyük bir başarıdır- bunu duygusaldan pratik olan her şeye kadar çeşitli mezuniyet hediyelerinizle kutlayın Aşağıdaki benzersiz mezuniyet hediyesi fikirleri, mezununuzun ne kadar önemsediğinizi bilmesini sağlayacaktır. Yeni mezun birine nakit vermek istiyor ama onlara sadece bir çek vermek istemiyorsanız, bu para dolu çelenk tam size göre. İstediğiniz dolar miktarını kullanabilir ve çelenk üzerindeki süslemeleri de özelleştirebilirsiniz. Bu eğlenceli Kendin Yap eğitimini keşfedin, böylece sevdikleriniz için kendi çelenklinizi yapabilirsiniz.


Kişiselleştirilmiş Mezuniyet Fotoğraf Kolajı

Bunu bir lise veya üniversite mezunu için yapıyor olsanız da mutlu son sınıf arkadaşınız, en iyi anılarından bazılarını kişiselleştirilmiş bir mezuniyet fotoğrafı merkezinde yapmak için zaman ayırmanıza bayılacak. Fotoğrafları 'GRAD' yazan karton harflere yapıştırın. Ardından harflerin dış kısımlarını parlak pullarla süsleyin. Veya mezunların baş harflerini kullanarak dekore edin, bu da onu yurt odası dekoru olarak ikiye katlayan mükemmel bir görüntü haline getirin. Kolaj posterleri, en sevdiğimiz uygun fiyatlı kendin yap mezuniyet hediyelerimizden biridir.


Motive Edici Yazdırılabilir Duvar Sanatı

Yeni mezununuzun gelecekteki çabalarında dilek dilemek için bir alıntı ile birlikte özel günlerinin bir resmini ekleyin. Yeni mezununuzun çok seveceği ve yurtlarında veya dairelerinde duvarlarında sergilenirken görmeyi seveceği resimler ekleyin. Sanatsal baskılar, sevdiklerinizden resimler, alıntılar ve hatta elle yazılmış özel mesajlar içerecek şekilde dekore edilebilir.


Gurme Kızarmış Kurabiye Hamuru

Mezununuz gerçek bir yemek tutkunu mu? Kurabiye hamuru lezzetlidir, ancak hamurda çiğ yumurta ve çiğ un varsa yemek tehlikeli olabilir. Herhangi bir gıda alerjisini önlemek için tamamen yumurtasız ve fırında veya mikrodalgada kavrulmuş un kullanan tarifler kullanın. Bu, mezununuzun beni alması gerektiğinde güvenli ve lezzetli bir çikolatalı kurabiye hamuru partisiyle sonuçlanır.


Gökkuşağı Dostluk Bileziği

Bu ev yapımı gökkuşağı dostluk bilekliği hem moda hem de anlamlı. Bileziği yapmak için deri bir kordon, birkaç farklı renkli boya ve bileziği bir arada tutmak için bir boncuk kullanın. Daha ayrıntılı talimatlar için eğlenceli DIY takı projesini keşfedin. Çeşitli gardırop seçeneklerine uyması için farklı renkler kullanın.


Kendin Yap Seyahat Kiti

Mezununuz birkaç aylığına yurtdışında mı okuyor? Kurnaz depolama bir zorunluluktur! Bu seyahat setini sadece bir bez ve biraz kurdeleden yaratırken kendinizi MacGyver gibi hissedeceksiniz. Kurdeleyi dikebilir veya ütüyle kenar bandı veya kumaş tutkalı kullanarak dikişsiz bir versiyon yapabilirsiniz. Bu sevimli hediyenin yapımı basit ve üniversite yurt banyolarına hazırlanan bir öğrenci için çok kullanışlı.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.