2021’in En İyi Kurumsal Hediyeleri

24-03-2021 19:01
2021’in En İyi Kurumsal Hediyeleri

2021’in En İyi Kurumsal Hediyeleri | Harika Hediyeler

 

Müşteriler veya çalışanlar için markanızı sergileyen, kalıcı bir izlenim bırakan ve hızlı bir şekilde teslim edilebilen hediyeler bulmak göz korkutucu bir görev gibi görünebilir, ancak olması gerekmiyor.

İş hediyelerinin muhtemelen iş tanımınızda bulunmadığını ve tabağınızda başka birçok şey olduğunu alıyoruz. Kurumsal hediye tam olarak bizim iş tanımımızdır, bu yüzden neden bir sonraki hediye kampanyanızı omuzlarınızdan alıp bizlerin taşımasına izin verebilirsiniz.

Bu makale, harika iş hediyeleri ararken göz önünde bulundurmanız gereken her şey hakkında değerli bilgiler sağlayacaktır. İster binlerce çalışan için kurumsal tatil hediyeleri ister talep üzerine gönderebileceğiniz yeni bir işe alım hediyesi arıyor olun, işinizi çok daha kolay hale getirecek çok sayıda ipucu ve tavsiye bulacaksınız.

Kurumsal Hediye Fikirleri

Bu durum tanıdık geliyor mu? Patronunuz sizi arar ve sizden makul bir fiyata harika bir markalı hediye bulmanızı ve onu mümkün olan en kısa sürede tüm çalışanlarınızın evlerine teslim ettirmenizi ister ve kendinize "Nereden başlayayım?” veya "yapmam gereken diğer her şeyle bunu nasıl yapacağım?” işleri başlatmanıza yardımcı olmak için, hediye projenize başlamak için bileniz gereken 5 şeyi özetledik.

İş Hediyesinde Dikkate Alınacak 5 Soru

1-Bu hediye kampanyasının amacı nedir?

2-Bütçem nedir ve nasıl maksimize edebilirim?

3-Hediyelerin ne zaman teslim edilmesi gerekiyor?

4-Kuruluşumu en iyi temsil eden estetik veya marka nedir?

5-Hediyeler nereye gönderilecek ve bu bilgiler nasıl toplanacak?

1) Kurumsal hediye projenizin amacını ve konusunu belirleyin

Belirlemeniz gereken ilk şey, bu hediye verme kampanyasıyla neyi başarmayı umduğunuzdur. Amacınız çalışanlarınıza harika bir yıl boyunca minnettarlık ifade etmek mi, yoksa markanızı perspektif müşterilerin önünde tutmak mı istiyorsunuz? Bu amacın açıklığa kavuşturulması, yalnızca hediyelik eşyaların ve hediye paketinin seçimine yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda hediye kampanyanızın yatırım getirisini belirlemenize de yardımcı olacaktır. Başlamadan önce kuruluşunuzdaki kilit paydaşların hepsinin hediye verme hedeflerini anladığından ve kabul ettiğinden emin olun, böylece ilerideki kampanyanızın başarısını belirleyebileceksiniz.

2) Hediye kampanyanızın bütçesini belirleyin

Hediye verme hedefinizi belirledikten sonra, bütçenizi belirleme zamanı gelmiştir. Hediye başına veya genel olarak ne harcayacağınızı önceden bilmek, hediye tasarım aşamasında size çok zaman kazandıracaktır. Bütçenizin hediye verme hedefinizle tutarlı olduğundan emin olun. Örneğin, amacınız müşterilerinize destekleri için teşekkür etmekse, daha büyük müşterilerinizin daha etkileyici hediyeler alması için birden fazla hediye kademesini düşünebilirsiniz.

Bütçenizi belirlerken hediyeleri teslim etmenin maliyetini aklınızda bulundurun. Hediye başına fiyatınız düşükse ve bu fiyata gönderim dahilse, özellikle her bir hediye farklı bir yere gönderiliyorsa, gönderim maliyetleriniz bütçenizin önemli bir bölümünü oluşturabilir.

3) Teslimat tarihinizi seçin ve hediye kampanyanızın her adımı için yeterli zamanınız olduğundan emin olmak için geriye doğru çalışın

Hediyelerinizin teslim edilmesini sağlamak için teslimat süreleri, hediye sayısı, hediyedeki öğeler, özel hediye paketleme vb. gibi birçok faktörden etkilenecektir. Teslimat sürelerini geciktirebilecek diğer faktörler, kuruluşunuzdaki onay süreçleri veya sizin tarafınızda uzun teslim süreleri gerektirebilecek yeni satıcı kurulum süreçleridir.

Kurumsal bayram hediyeleri talebine bağlı olarak, 4. çeyrekte teslim süreleri yılın diğer zamanlarına göre önemli ölçüde daha uzun olabilir. Daha küçük siparişlerin çoğu için, özel hediyelerinizin gönderilmeye hazır olmasını iki ila dört hafta bekleyebilirsiniz. Daha büyük siparişler için daha da uzun olabilir. Birçok kurumsal hediye şirketi, Ekim ayına kadar Aralık ayında teslimat için yeni siparişleri kabul etmeyi bıraktı. En iyi tavsiye, hediye kampanyanızı önceden başlatmak ve ulaştığınız herhangi bir şirketle ilk görüşmelerinizde teslim sürelerini tartışmaktır.

4) Hediyenin nasıl görünmesini ve hissetmesi gerektiğine karar verin

Hediye ve hediye paketinizi tasarlamak, kurumsal hediye vermenin temel bileşenlerinden biridir. Hediye kampanyanız olarak, hediye estetiğinin genel stratejiniz için ne kadar önemli olduğuna karar vermelisiniz. Neredeyse her şey arasından seçim yapabileceğiniz pek çok harika seçenekle mümkündür. Gönderen, markalı kurumsal hediye kutuları, ahşap sandıklar, çanta, hediye etiketleri ve çok daha fazlası, sadece mükemmel bir şekilde markanızı sergileyebilir. Özellikle hediye başına bütçeniz daha düşük bir aralıkta olduğunda, hediye paketinin hızlı bir şekilde hediyenizin maliyetinin önemli bir kısmı haline gelebileceğini unutmayın.

Hediye kutusu tasarım uzmanımız, hedefinize ve hediyenize dahil edilmesini istediğiniz içeriğe bağlı olarak kampanyanız için hangi markalama ve paketleme seçeneklerinin en iyi olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir.

5) Hediyelerinizin nereye gönderileceğini ve teslimat adresini kimin vereceğini belirleyin

Kurumsal hediye kutusu isteyen birçok kuruluş, İK sistemlerinden alıcıların ve adreslerin bir listesini indirebilirsiniz. Bu, alıcı listesi oluşturmanın kolay bir yoludur.

Web sitemizde özel müşteri markalı bir açılış sayfası oluşturmak için sık sık müşterilerimizle çalışırız. Bu sayfada bir veya daha fazla özel hediyeye yer vereceğiz ve hediye alıcılarınızla e-posta yoluyla paylaşmak için kullanabileceğiniz benzersiz bir bağlantı sağlayacağız. Bu bağlantıyı kullanarak, hiçbir ücret ödemeden markalı sayfanızı ziyaret edebilir, hediyelerini seçebilir ve teslimat adreslerini girebilirler. Bu, gönderim adreslerinizin doğru olmasını sağlamanın harika bir yoludur ve taşınan ancak adresini İK ile güncellemeyen çalışanlar için hediyeleri yeniden gönderme maliyetini azaltmaya yardımcı olur.

Türkiye dışında hediye gönderiyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken birkaç faktör vardır. Birincisi, Türkiye dışında nakliye çok pahalı olabilir. İkinci olarak, herhangi bir uluslararası gönderi için geçerli bir telefon numarası ve e-posta adresi sağlamanız gerekecektir. Üçüncüsü ise her hediye gümrük veya gümrük vergilerinin ödenmesini gerektirecektir. Hediyeleri gönderirken, bu masrafları nakliye ücretlerine dahil ederiz, böylece alıcılarınızın hediyeleri almak için herhangi bir ödeme yapmasına gerek kalmaz.

Uluslararası hediyeler göndermek çok fazla deneyim gerektirir. Dünyanın her yerine binlerce hediye gönderdik ve her birini sizin yerinize bu işlemi yapmanıza yardımcı olabiliriz.

En İyi Kurumsal Hediye Firmaları

 

Tüm kurumsal hediye şirketleri eşit değildir. Hediye kampanyanız için doğru ortağı seçmek çok önemlidir. İdeal hediye partneriniz sadece mükemmel hediyeyi oluşturmanıza yardımcı olmamalı, aynı zamanda iş hediyelerinizin zamanında ve mükemmel durumda teslim edilmesini sağlamalıdır. Detaylara gösterilen özen ve yaratıcılığın mükemmel dengesini arıyorsunuz.

Hediye veren ortağınızın sunması gereken dört şey şunlardır;

1) Özel Hesap Yöneticisi: Telefon, e-posta veya kısa mesaj yoluyla ulaşılabilen ve hızınıza göre çalışacak bir hediye firması istiyorsunuz. Kampanyanızın başarısına yatırım yapan ve endişelerini rahatça dile getiren ve gerektiğinde önerilerde bulunan birini arayın.

2) Eksiksiz Hediye Hizmetleri: Potansiyel tedarikçilere, alıcılarınızın kendi hediyelerini seçmelerine izin verme, gönderdiğiniz hediyeleri düzenli olarak saklama, kurum içi kişiselleştirme vb. gibi özel talepleri karşılayıp karşılamayacaklarını sorun.

3) Yerine Getirme ve Lojistik Uzmanları:Hediyelerinizin zamanında gönderilmesini ve mükemmel durumda ulaşmasını sağlamak için ürün, yerine getirme ve sevkiyatın karmaşıklığını ve nüanslarını anlayan bir ortak istersiniz. Ortağınızın nakliye tarihlerini vb. garanti edip etmediğini sorun.

4) Satış Sonrası Destek: Hediye alıcılarınız için e-posta ve telefon yoluyla destek sunan bir ortak arayın. Ne kadar hızlı yanıt verdiklerini görmek için bir test e-postası gönderin veya bir test araması yapın.

İş İçin Hediye Vermek Kolaylaştı

 

Dorotti olarak misyonumuz, hediye vermeyi kolay ve eğlenceli hale getirmektir. İster 10 hediye ister küresel işgücünüz için 10.000 hediye arıyor olun, size yardımcı olabiliriz. Zamanında ve bütçeniz doğrultusunda gönderilen harika bir markalı hediye tasarlamanıza ve göndermenize yardımcı olalım. Daha fazlasını öğrenmek için Dorotti ile bugün iletişime geçebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.